M. CÖMERT And G. Keleş, "Yönetim Fonksiyonları Çerçevesinde Menü Yönetiminin Değerlendirilmesi (Evaluation of Menu Management in the Framework of Management Functions)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, pp.323-341, 2018
CÖMERT, M. And Keleş, G. 2018. Yönetim Fonksiyonları Çerçevesinde Menü Yönetiminin Değerlendirilmesi (Evaluation of Menu Management in the Framework of Management Functions). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3 , 323-341.
CÖMERT, M., & Keleş, G., (2018). Yönetim Fonksiyonları Çerçevesinde Menü Yönetiminin Değerlendirilmesi (Evaluation of Menu Management in the Framework of Management Functions). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, 323-341.
CÖMERT, MENEKŞE, And Gizem Keleş. "Yönetim Fonksiyonları Çerçevesinde Menü Yönetiminin Değerlendirilmesi (Evaluation of Menu Management in the Framework of Management Functions)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, 323-341, 2018
CÖMERT, MENEKŞE And Keleş, Gizem. "Yönetim Fonksiyonları Çerçevesinde Menü Yönetiminin Değerlendirilmesi (Evaluation of Menu Management in the Framework of Management Functions)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, pp.323-341, 2018
CÖMERT, M. And Keleş, G. (2018) . "Yönetim Fonksiyonları Çerçevesinde Menü Yönetiminin Değerlendirilmesi (Evaluation of Menu Management in the Framework of Management Functions)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, pp.323-341.
@article{article, author={MENEKŞE CÖMERT And author={Gizem Keleş}, title={Yönetim Fonksiyonları Çerçevesinde Menü Yönetiminin Değerlendirilmesi (Evaluation of Menu Management in the Framework of Management Functions)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2018, pages={323-341} }