F. ÖZKAYA And D. ÇİFTCİ, "Hamur Hazırlama Temel İlkeleri," In Tatlı ve Pasta Üretimi , Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2022, pp.165-197.
ÖZKAYA, F. And ÇİFTCİ, D. Hamur Hazırlama Temel İlkeleri. 2022. In Tatlı ve Pasta Üretimi , Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, 165-197.
ÖZKAYA, F., & ÇİFTCİ, D., (2022). Hamur Hazırlama Temel İlkeleri. Tatlı ve Pasta Üretimi (pp.165-197), Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.
ÖZKAYA, FÜGEN, And DİLEK ÇİFTCİ. "Hamur Hazırlama Temel İlkeleri." In Tatlı ve Pasta Üretimi , 165-197. Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2022
ÖZKAYA, FÜGEN And ÇİFTCİ, DİLEK. "Hamur Hazırlama Temel İlkeleri." Tatlı ve Pasta Üretimi , Nobel Akademik Yayıncılık, 2022, pp.165-197.
ÖZKAYA, F. And ÇİFTCİ, D. (2022) "Hamur Hazırlama Temel İlkeleri", Tatlı ve Pasta Üretimi . Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={FÜGEN ÖZKAYA And author ={DİLEK ÇİFTCİ}, chaptertitle={Hamur Hazırlama Temel İlkeleri}, booktitle={ Tatlı ve Pasta Üretimi}, publisher={Nobel Akademik Yayıncılık}, city={Ankara},year={2022} }