K. Özel And M. CÖMERT, "Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Mutfak Planlaması İle İlgili Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.2, pp.48-55, 2015
Özel, K. And CÖMERT, M. 2015. Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Mutfak Planlaması İle İlgili Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.2 , 48-55.
Özel, K., & CÖMERT, M., (2015). Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Mutfak Planlaması İle İlgili Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.2, 48-55.
Özel, KÜBRA, And MENEKŞE CÖMERT. "Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Mutfak Planlaması İle İlgili Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.2, 48-55, 2015
Özel, KÜBRA And CÖMERT, MENEKŞE. "Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Mutfak Planlaması İle İlgili Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.2, pp.48-55, 2015
Özel, K. And CÖMERT, M. (2015) . "Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Mutfak Planlaması İle İlgili Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.2, pp.48-55.
@article{article, author={KÜBRA Özel And author={MENEKŞE CÖMERT}, title={Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Mutfak Planlaması İle İlgili Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2015, pages={48-55} }