N. ŞİMŞEK Et Al. , "Osmanlı İmparatorluğu’ndan İtibaren Anadolu ve Arap Yarımadası’nın Mutfak Etkileşimleri," Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.17, no.3, pp.495-508, 2020
ŞİMŞEK, N. Et Al. 2020. Osmanlı İmparatorluğu’ndan İtibaren Anadolu ve Arap Yarımadası’nın Mutfak Etkileşimleri. Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.17, no.3 , 495-508.
ŞİMŞEK, N., SOYLU, A. G., & ÖZKAYA, F., (2020). Osmanlı İmparatorluğu’ndan İtibaren Anadolu ve Arap Yarımadası’nın Mutfak Etkileşimleri. Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.17, no.3, 495-508.
ŞİMŞEK, NESLİHAN, AYKUT GÖKTUĞ SOYLU, And FÜGEN ÖZKAYA. "Osmanlı İmparatorluğu’ndan İtibaren Anadolu ve Arap Yarımadası’nın Mutfak Etkileşimleri," Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.17, no.3, 495-508, 2020
ŞİMŞEK, NESLİHAN Et Al. "Osmanlı İmparatorluğu’ndan İtibaren Anadolu ve Arap Yarımadası’nın Mutfak Etkileşimleri." Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.17, no.3, pp.495-508, 2020
ŞİMŞEK, N. SOYLU, A. G. And ÖZKAYA, F. (2020) . "Osmanlı İmparatorluğu’ndan İtibaren Anadolu ve Arap Yarımadası’nın Mutfak Etkileşimleri." Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.17, no.3, pp.495-508.
@article{article, author={NESLİHAN ŞİMŞEK Et Al. }, title={Osmanlı İmparatorluğu’ndan İtibaren Anadolu ve Arap Yarımadası’nın Mutfak Etkileşimleri}, journal={Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi}, year=2020, pages={495-508} }