S. AYYILDIZ And F. SARPER, "Antioksidan Baharatların Osmanlı Saray Mutfağındaki Yeri," Karabuk University Journal of Institute of Social Sciences , vol.9, no.9-1, pp.363-380, 2019
AYYILDIZ, S. And SARPER, F. 2019. Antioksidan Baharatların Osmanlı Saray Mutfağındaki Yeri. Karabuk University Journal of Institute of Social Sciences , vol.9, no.9-1 , 363-380.
AYYILDIZ, S., & SARPER, F., (2019). Antioksidan Baharatların Osmanlı Saray Mutfağındaki Yeri. Karabuk University Journal of Institute of Social Sciences , vol.9, no.9-1, 363-380.
AYYILDIZ, SİBEL, And FULYA SARPER. "Antioksidan Baharatların Osmanlı Saray Mutfağındaki Yeri," Karabuk University Journal of Institute of Social Sciences , vol.9, no.9-1, 363-380, 2019
AYYILDIZ, SİBEL And SARPER, FULYA. "Antioksidan Baharatların Osmanlı Saray Mutfağındaki Yeri." Karabuk University Journal of Institute of Social Sciences , vol.9, no.9-1, pp.363-380, 2019
AYYILDIZ, S. And SARPER, F. (2019) . "Antioksidan Baharatların Osmanlı Saray Mutfağındaki Yeri." Karabuk University Journal of Institute of Social Sciences , vol.9, no.9-1, pp.363-380.
@article{article, author={SİBEL AYYILDIZ And author={FULYA SARPER}, title={Antioksidan Baharatların Osmanlı Saray Mutfağındaki Yeri}, journal={Karabuk University Journal of Institute of Social Sciences}, year=2019, pages={363-380} }