H. BEŞİRLİ, "Sosyo-Kültürel Bir Unsur Olarak Yiyecek Ve Mutfak," 1.Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.111-116, 2019
BEŞİRLİ, H. 2019. Sosyo-Kültürel Bir Unsur Olarak Yiyecek Ve Mutfak. 1.Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 111-116.
BEŞİRLİ, H., (2019). Sosyo-Kültürel Bir Unsur Olarak Yiyecek Ve Mutfak . 1.Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu (pp.111-116). İzmir, Turkey
BEŞİRLİ, HAYATİ. "Sosyo-Kültürel Bir Unsur Olarak Yiyecek Ve Mutfak," 1.Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu, İzmir, Turkey, 2019
BEŞİRLİ, HAYATİ. "Sosyo-Kültürel Bir Unsur Olarak Yiyecek Ve Mutfak." 1.Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.111-116, 2019
BEŞİRLİ, H. (2019) . "Sosyo-Kültürel Bir Unsur Olarak Yiyecek Ve Mutfak." 1.Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.111-116.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HAYATİ BEŞİRLİ}, title={Sosyo-Kültürel Bir Unsur Olarak Yiyecek Ve Mutfak}, congress name={1.Uluslararası Türk Dünyası Tarım ve Gıda Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2019}, pages={111-116} }