M. CÖMERT And F. ÖZKAYA, "Gastronomi Turizminde Türk Mutfağının Önemi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.2, pp.62-66, 2014
CÖMERT, M. And ÖZKAYA, F. 2014. Gastronomi Turizminde Türk Mutfağının Önemi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.2 , 62-66.
CÖMERT, M., & ÖZKAYA, F., (2014). Gastronomi Turizminde Türk Mutfağının Önemi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.2, 62-66.
CÖMERT, MENEKŞE, And FÜGEN ÖZKAYA. "Gastronomi Turizminde Türk Mutfağının Önemi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.2, 62-66, 2014
CÖMERT, MENEKŞE And ÖZKAYA, FÜGEN. "Gastronomi Turizminde Türk Mutfağının Önemi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.2, pp.62-66, 2014
CÖMERT, M. And ÖZKAYA, F. (2014) . "Gastronomi Turizminde Türk Mutfağının Önemi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.2, pp.62-66.
@article{article, author={MENEKŞE CÖMERT And author={FÜGEN ÖZKAYA}, title={Gastronomi Turizminde Türk Mutfağının Önemi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2014, pages={62-66} }