A. SÖKMEN And F. ÖZKAYA, "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Yenileme/Geliştirme Çalışmaları: Ankara’daki Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Yöneticilerine Yönelik Bir Araştırma," Turizm Akademik Dergisi , vol.4, no.2, pp.61-75, 2017
SÖKMEN, A. And ÖZKAYA, F. 2017. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Yenileme/Geliştirme Çalışmaları: Ankara’daki Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Yöneticilerine Yönelik Bir Araştırma. Turizm Akademik Dergisi , vol.4, no.2 , 61-75.
SÖKMEN, A., & ÖZKAYA, F., (2017). Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Yenileme/Geliştirme Çalışmaları: Ankara’daki Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Yöneticilerine Yönelik Bir Araştırma. Turizm Akademik Dergisi , vol.4, no.2, 61-75.
SÖKMEN, ALEV, And FÜGEN ÖZKAYA. "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Yenileme/Geliştirme Çalışmaları: Ankara’daki Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Yöneticilerine Yönelik Bir Araştırma," Turizm Akademik Dergisi , vol.4, no.2, 61-75, 2017
SÖKMEN, ALEV And ÖZKAYA, FÜGEN. "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Yenileme/Geliştirme Çalışmaları: Ankara’daki Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Yöneticilerine Yönelik Bir Araştırma." Turizm Akademik Dergisi , vol.4, no.2, pp.61-75, 2017
SÖKMEN, A. And ÖZKAYA, F. (2017) . "Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Yenileme/Geliştirme Çalışmaları: Ankara’daki Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Yöneticilerine Yönelik Bir Araştırma." Turizm Akademik Dergisi , vol.4, no.2, pp.61-75.
@article{article, author={ALEV SÖKMEN And author={FÜGEN ÖZKAYA}, title={Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Yenileme/Geliştirme Çalışmaları: Ankara’daki Otel İşletmelerinin Yiyecek ve İçecek Yöneticilerine Yönelik Bir Araştırma}, journal={Turizm Akademik Dergisi}, year=2017, pages={61-75} }