S. ÖZDEMİR AKGÜL Et Al. , "Turizm Lisans Öğrencilerinin Memnuniyetlerinin En İyi-En Kötü Yöntemi ile Değerlendirilmesi: Türkiye-Portekiz Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.1, pp.121-134, 2022
ÖZDEMİR AKGÜL, S. Et Al. 2022. Turizm Lisans Öğrencilerinin Memnuniyetlerinin En İyi-En Kötü Yöntemi ile Değerlendirilmesi: Türkiye-Portekiz Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.1 , 121-134.
ÖZDEMİR AKGÜL, S., SİLİK, C. E., & UŞAKLI, A., (2022). Turizm Lisans Öğrencilerinin Memnuniyetlerinin En İyi-En Kötü Yöntemi ile Değerlendirilmesi: Türkiye-Portekiz Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.1, 121-134.
ÖZDEMİR AKGÜL, SEDA, CEMAL ERSİN SİLİK, And AHMET UŞAKLI. "Turizm Lisans Öğrencilerinin Memnuniyetlerinin En İyi-En Kötü Yöntemi ile Değerlendirilmesi: Türkiye-Portekiz Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.1, 121-134, 2022
ÖZDEMİR AKGÜL, SEDA Ö. Et Al. "Turizm Lisans Öğrencilerinin Memnuniyetlerinin En İyi-En Kötü Yöntemi ile Değerlendirilmesi: Türkiye-Portekiz Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.1, pp.121-134, 2022
ÖZDEMİR AKGÜL, S. SİLİK, C. E. And UŞAKLI, A. (2022) . "Turizm Lisans Öğrencilerinin Memnuniyetlerinin En İyi-En Kötü Yöntemi ile Değerlendirilmesi: Türkiye-Portekiz Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.1, pp.121-134.
@article{article, author={SEDA ÖZDEMİR AKGÜL Et Al. }, title={Turizm Lisans Öğrencilerinin Memnuniyetlerinin En İyi-En Kötü Yöntemi ile Değerlendirilmesi: Türkiye-Portekiz Örneği}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2022, pages={121-134} }