M. ÜLKER Et Al. , "An Evaluation of Food and Beverage Culture in Central Africa," II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.29-30, 2017
ÜLKER, M. Et Al. 2017. An Evaluation of Food and Beverage Culture in Central Africa. II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , (Antalya, Turkey), 29-30.
ÜLKER, M., OĞAN, Y., & ÖZKAYA, F., (2017). An Evaluation of Food and Beverage Culture in Central Africa . II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi (pp.29-30). Antalya, Turkey
ÜLKER, MUSTAFA, YENER OĞAN, And FÜGEN ÖZKAYA. "An Evaluation of Food and Beverage Culture in Central Africa," II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2017
ÜLKER, MUSTAFA Et Al. "An Evaluation of Food and Beverage Culture in Central Africa." II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.29-30, 2017
ÜLKER, M. OĞAN, Y. And ÖZKAYA, F. (2017) . "An Evaluation of Food and Beverage Culture in Central Africa." II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , Antalya, Turkey, pp.29-30.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA ÜLKER Et Al. }, title={An Evaluation of Food and Beverage Culture in Central Africa}, congress name={II. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2017}, pages={29-30} }