G. DUMAN And F. SARPER, "Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Yenilebilir Mantarlar: Mutfak Şeflerinin Kullanma ve Bilgi Durumlarının İncelenmesi," Aydın Gastronomy , vol.7, no.1, pp.43-56, 2023
DUMAN, G. And SARPER, F. 2023. Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Yenilebilir Mantarlar: Mutfak Şeflerinin Kullanma ve Bilgi Durumlarının İncelenmesi. Aydın Gastronomy , vol.7, no.1 , 43-56.
DUMAN, G., & SARPER, F., (2023). Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Yenilebilir Mantarlar: Mutfak Şeflerinin Kullanma ve Bilgi Durumlarının İncelenmesi. Aydın Gastronomy , vol.7, no.1, 43-56.
DUMAN, GÖKMEN, And FULYA SARPER. "Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Yenilebilir Mantarlar: Mutfak Şeflerinin Kullanma ve Bilgi Durumlarının İncelenmesi," Aydın Gastronomy , vol.7, no.1, 43-56, 2023
DUMAN, GÖKMEN And SARPER, FULYA. "Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Yenilebilir Mantarlar: Mutfak Şeflerinin Kullanma ve Bilgi Durumlarının İncelenmesi." Aydın Gastronomy , vol.7, no.1, pp.43-56, 2023
DUMAN, G. And SARPER, F. (2023) . "Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Yenilebilir Mantarlar: Mutfak Şeflerinin Kullanma ve Bilgi Durumlarının İncelenmesi." Aydın Gastronomy , vol.7, no.1, pp.43-56.
@article{article, author={GÖKMEN DUMAN And author={FULYA SARPER}, title={Fonksiyonel Bir Gıda Olarak Yenilebilir Mantarlar: Mutfak Şeflerinin Kullanma ve Bilgi Durumlarının İncelenmesi}, journal={Aydın Gastronomy}, year=2023, pages={43-56} }