M. AKSOY And İ. KAZKONDU, "İÇ ANADOLU BÖLGESİ’NDE YİYECEK SEÇİMİNİNCİNSİYETE GÖRE FARKLILAŞMASI," In Akademik Gastronomi Çalışmaları , Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 2020, pp.193-207.
AKSOY, M. And KAZKONDU, İ. İÇ ANADOLU BÖLGESİ’NDE YİYECEK SEÇİMİNİNCİNSİYETE GÖRE FARKLILAŞMASI. 2020. In Akademik Gastronomi Çalışmaları , Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, 193-207.
AKSOY, M., & KAZKONDU, İ., (2020). İÇ ANADOLU BÖLGESİ’NDE YİYECEK SEÇİMİNİNCİNSİYETE GÖRE FARKLILAŞMASI. Akademik Gastronomi Çalışmaları (pp.193-207), Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları.
AKSOY, MUSTAFA, And İHSAN KAZKONDU. "İÇ ANADOLU BÖLGESİ’NDE YİYECEK SEÇİMİNİNCİNSİYETE GÖRE FARKLILAŞMASI." In Akademik Gastronomi Çalışmaları , 193-207. Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 2020
AKSOY, MUSTAFA And KAZKONDU, İHSAN. "İÇ ANADOLU BÖLGESİ’NDE YİYECEK SEÇİMİNİNCİNSİYETE GÖRE FARKLILAŞMASI." Akademik Gastronomi Çalışmaları , Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, 2020, pp.193-207.
AKSOY, M. And KAZKONDU, İ. (2020) "İÇ ANADOLU BÖLGESİ’NDE YİYECEK SEÇİMİNİNCİNSİYETE GÖRE FARKLILAŞMASI", Akademik Gastronomi Çalışmaları . Konya: Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={MUSTAFA AKSOY And author ={İHSAN KAZKONDU}, chaptertitle={İÇ ANADOLU BÖLGESİ’NDE YİYECEK SEÇİMİNİNCİNSİYETE GÖRE FARKLILAŞMASI}, booktitle={ Akademik Gastronomi Çalışmaları}, publisher={Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları}, city={Konya},year={2020} }