M. GÜDEK Et Al. , "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Zeytinyağına İlişkin Bilgi Düzeyleri," Zeytin Bilimi, Zeytincilik Araştırma Enstitüsü , vol.6, no.2, pp.93-98, 2016
GÜDEK, M. Et Al. 2016. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Zeytinyağına İlişkin Bilgi Düzeyleri. Zeytin Bilimi, Zeytincilik Araştırma Enstitüsü , vol.6, no.2 , 93-98.
GÜDEK, M., ÇETİN, K., & ÖZKAYA, F., (2016). Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Zeytinyağına İlişkin Bilgi Düzeyleri. Zeytin Bilimi, Zeytincilik Araştırma Enstitüsü , vol.6, no.2, 93-98.
GÜDEK, MERVE, KADİR ÇETİN, And FÜGEN ÖZKAYA. "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Zeytinyağına İlişkin Bilgi Düzeyleri," Zeytin Bilimi, Zeytincilik Araştırma Enstitüsü , vol.6, no.2, 93-98, 2016
GÜDEK, MERVE Et Al. "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Zeytinyağına İlişkin Bilgi Düzeyleri." Zeytin Bilimi, Zeytincilik Araştırma Enstitüsü , vol.6, no.2, pp.93-98, 2016
GÜDEK, M. ÇETİN, K. And ÖZKAYA, F. (2016) . "Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Zeytinyağına İlişkin Bilgi Düzeyleri." Zeytin Bilimi, Zeytincilik Araştırma Enstitüsü , vol.6, no.2, pp.93-98.
@article{article, author={MERVE GÜDEK Et Al. }, title={Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Zeytinyağına İlişkin Bilgi Düzeyleri}, journal={Zeytin Bilimi, Zeytincilik Araştırma Enstitüsü}, year=2016, pages={93-98} }