M. CÖMERT, "Turizm Pazarlamasında Yöresel Mutfakların Önemi ve Hatay Mutfağı Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.1, pp.64-70, 2014
CÖMERT, M. 2014. Turizm Pazarlamasında Yöresel Mutfakların Önemi ve Hatay Mutfağı Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.1 , 64-70.
CÖMERT, M., (2014). Turizm Pazarlamasında Yöresel Mutfakların Önemi ve Hatay Mutfağı Örneği. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.1, 64-70.
CÖMERT, MENEKŞE. "Turizm Pazarlamasında Yöresel Mutfakların Önemi ve Hatay Mutfağı Örneği," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.1, 64-70, 2014
CÖMERT, MENEKŞE. "Turizm Pazarlamasında Yöresel Mutfakların Önemi ve Hatay Mutfağı Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.1, pp.64-70, 2014
CÖMERT, M. (2014) . "Turizm Pazarlamasında Yöresel Mutfakların Önemi ve Hatay Mutfağı Örneği." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.1, pp.64-70.
@article{article, author={MENEKŞE CÖMERT}, title={Turizm Pazarlamasında Yöresel Mutfakların Önemi ve Hatay Mutfağı Örneği}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2014, pages={64-70} }