M. CÖMERT And E. Özata, "Tüketicilerin Yöresel Restoranları Tercih Etme Nedenleri ve Karadeniz Mutfağı Örneği," Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.9, no.42, pp.1963-1973, 2016
CÖMERT, M. And Özata, E. 2016. Tüketicilerin Yöresel Restoranları Tercih Etme Nedenleri ve Karadeniz Mutfağı Örneği. Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.9, no.42 , 1963-1973.
CÖMERT, M., & Özata, E., (2016). Tüketicilerin Yöresel Restoranları Tercih Etme Nedenleri ve Karadeniz Mutfağı Örneği. Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.9, no.42, 1963-1973.
CÖMERT, MENEKŞE, And Esra Özata. "Tüketicilerin Yöresel Restoranları Tercih Etme Nedenleri ve Karadeniz Mutfağı Örneği," Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.9, no.42, 1963-1973, 2016
CÖMERT, MENEKŞE And Özata, Esra. "Tüketicilerin Yöresel Restoranları Tercih Etme Nedenleri ve Karadeniz Mutfağı Örneği." Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.9, no.42, pp.1963-1973, 2016
CÖMERT, M. And Özata, E. (2016) . "Tüketicilerin Yöresel Restoranları Tercih Etme Nedenleri ve Karadeniz Mutfağı Örneği." Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.9, no.42, pp.1963-1973.
@article{article, author={MENEKŞE CÖMERT And author={Esra Özata}, title={Tüketicilerin Yöresel Restoranları Tercih Etme Nedenleri ve Karadeniz Mutfağı Örneği}, journal={Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi}, year=2016, pages={1963-1973} }