Y. OĞAN And F. ÖZKAYA, "Üniversite Çalışanlarının Yiyecek Ve İçecek İşletmesi Tercihleri Üzerine Bir Araştırma / A Research on University Staff’s Food and Beverage Establishment Preferences," Uluslararası Artvin Sempozyumu , vol.882, 2018
OĞAN, Y. And ÖZKAYA, F. 2018. Üniversite Çalışanlarının Yiyecek Ve İçecek İşletmesi Tercihleri Üzerine Bir Araştırma / A Research on University Staff’s Food and Beverage Establishment Preferences. Uluslararası Artvin Sempozyumu .
OĞAN, Y., & ÖZKAYA, F., (2018). Üniversite Çalışanlarının Yiyecek Ve İçecek İşletmesi Tercihleri Üzerine Bir Araştırma / A Research on University Staff’s Food and Beverage Establishment Preferences . Uluslararası Artvin Sempozyumu
OĞAN, YENER, And FÜGEN ÖZKAYA. "Üniversite Çalışanlarının Yiyecek Ve İçecek İşletmesi Tercihleri Üzerine Bir Araştırma / A Research on University Staff’s Food and Beverage Establishment Preferences," Uluslararası Artvin Sempozyumu, 2018
OĞAN, YENER And ÖZKAYA, FÜGEN. "Üniversite Çalışanlarının Yiyecek Ve İçecek İşletmesi Tercihleri Üzerine Bir Araştırma / A Research on University Staff’s Food and Beverage Establishment Preferences." Uluslararası Artvin Sempozyumu , 2018
OĞAN, Y. And ÖZKAYA, F. (2018) . "Üniversite Çalışanlarının Yiyecek Ve İçecek İşletmesi Tercihleri Üzerine Bir Araştırma / A Research on University Staff’s Food and Beverage Establishment Preferences." Uluslararası Artvin Sempozyumu .
@conferencepaper{conferencepaper, author={YENER OĞAN And author={FÜGEN ÖZKAYA}, title={Üniversite Çalışanlarının Yiyecek Ve İçecek İşletmesi Tercihleri Üzerine Bir Araştırma / A Research on University Staff’s Food and Beverage Establishment Preferences}, congress name={Uluslararası Artvin Sempozyumu}, city={}, country={}, year={2018}}