N. ŞANLIER And A. HASSAN, "YİYECEK İÇECEK HúZMETİ VEREN OTEL MUTFAKLARI VE PERSONELİNİN HİJYEN YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ: ANKARA İLİ ÖRNEĞİ," KASTAMONU EĞİTİM DERGİSİ , vol.16, no.2, pp.461-468, 2008
ŞANLIER, N. And HASSAN, A. 2008. YİYECEK İÇECEK HúZMETİ VEREN OTEL MUTFAKLARI VE PERSONELİNİN HİJYEN YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ: ANKARA İLİ ÖRNEĞİ. KASTAMONU EĞİTİM DERGİSİ , vol.16, no.2 , 461-468.
ŞANLIER, N., & HASSAN, A., (2008). YİYECEK İÇECEK HúZMETİ VEREN OTEL MUTFAKLARI VE PERSONELİNİN HİJYEN YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ: ANKARA İLİ ÖRNEĞİ. KASTAMONU EĞİTİM DERGİSİ , vol.16, no.2, 461-468.
ŞANLIER, NEVİN, And AZİZE HASSAN. "YİYECEK İÇECEK HúZMETİ VEREN OTEL MUTFAKLARI VE PERSONELİNİN HİJYEN YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ: ANKARA İLİ ÖRNEĞİ," KASTAMONU EĞİTİM DERGİSİ , vol.16, no.2, 461-468, 2008
ŞANLIER, NEVİN And HASSAN, AZİZE. "YİYECEK İÇECEK HúZMETİ VEREN OTEL MUTFAKLARI VE PERSONELİNİN HİJYEN YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ: ANKARA İLİ ÖRNEĞİ." KASTAMONU EĞİTİM DERGİSİ , vol.16, no.2, pp.461-468, 2008
ŞANLIER, N. And HASSAN, A. (2008) . "YİYECEK İÇECEK HúZMETİ VEREN OTEL MUTFAKLARI VE PERSONELİNİN HİJYEN YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ: ANKARA İLİ ÖRNEĞİ." KASTAMONU EĞİTİM DERGİSİ , vol.16, no.2, pp.461-468.
@article{article, author={NEVİN ŞANLIER And author={AZİZE HASSAN}, title={YİYECEK İÇECEK HúZMETİ VEREN OTEL MUTFAKLARI VE PERSONELİNİN HİJYEN YÖNÜNDEN DEĞERLENDİRİLMESİ: ANKARA İLİ ÖRNEĞİ}, journal={KASTAMONU EĞİTİM DERGİSİ}, year=2008, pages={461-468} }