N. ŞANLIER Et Al. , "Çorba ve Zeytinyağlı Yemeklerin Türk Mutfağındaki Yeri ve Gençler Tarafından Bilinme Durumu," The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus , pp.925, 2010
ŞANLIER, N. Et Al. 2010. Çorba ve Zeytinyağlı Yemeklerin Türk Mutfağındaki Yeri ve Gençler Tarafından Bilinme Durumu. The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus , 925.
ŞANLIER, N., HASSAN, A., ÖZKAYA, F., PELİT, E., GÜÇER, E., CÖMERT, M., ... KONAKLIOĞLU, E.(2010). Çorba ve Zeytinyağlı Yemeklerin Türk Mutfağındaki Yeri ve Gençler Tarafından Bilinme Durumu . The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus (pp.925).
ŞANLIER, NEVİN Et Al. "Çorba ve Zeytinyağlı Yemeklerin Türk Mutfağındaki Yeri ve Gençler Tarafından Bilinme Durumu," The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 2010
ŞANLIER, NEVİN Et Al. "Çorba ve Zeytinyağlı Yemeklerin Türk Mutfağındaki Yeri ve Gençler Tarafından Bilinme Durumu." The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus , pp.925, 2010
ŞANLIER, N. Et Al. (2010) . "Çorba ve Zeytinyağlı Yemeklerin Türk Mutfağındaki Yeri ve Gençler Tarafından Bilinme Durumu." The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus , p.925.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NEVİN ŞANLIER Et Al. }, title={Çorba ve Zeytinyağlı Yemeklerin Türk Mutfağındaki Yeri ve Gençler Tarafından Bilinme Durumu}, congress name={The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus}, city={}, country={}, year={2010}, pages={925} }