M. CÖMERT And A. T. KARAMUSTAFA, "GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA YEMEK YAPMA TATİLİ: KAPADOKYA ÖRNEĞİ," journal of gastronomy hospitality and travel , vol.6, no.3, pp.996-1006, 2023
CÖMERT, M. And KARAMUSTAFA, A. T. 2023. GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA YEMEK YAPMA TATİLİ: KAPADOKYA ÖRNEĞİ. journal of gastronomy hospitality and travel , vol.6, no.3 , 996-1006.
CÖMERT, M., & KARAMUSTAFA, A. T., (2023). GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA YEMEK YAPMA TATİLİ: KAPADOKYA ÖRNEĞİ. journal of gastronomy hospitality and travel , vol.6, no.3, 996-1006.
CÖMERT, MENEKŞE, And AHMET TUĞRUL KARAMUSTAFA. "GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA YEMEK YAPMA TATİLİ: KAPADOKYA ÖRNEĞİ," journal of gastronomy hospitality and travel , vol.6, no.3, 996-1006, 2023
CÖMERT, MENEKŞE And KARAMUSTAFA, AHMET T. . "GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA YEMEK YAPMA TATİLİ: KAPADOKYA ÖRNEĞİ." journal of gastronomy hospitality and travel , vol.6, no.3, pp.996-1006, 2023
CÖMERT, M. And KARAMUSTAFA, A. T. (2023) . "GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA YEMEK YAPMA TATİLİ: KAPADOKYA ÖRNEĞİ." journal of gastronomy hospitality and travel , vol.6, no.3, pp.996-1006.
@article{article, author={MENEKŞE CÖMERT And author={AHMET TUĞRUL KARAMUSTAFA}, title={GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA YEMEK YAPMA TATİLİ: KAPADOKYA ÖRNEĞİ}, journal={journal of gastronomy hospitality and travel}, year=2023, pages={996-1006} }