F. ÖZKAYA And M. CÖMERT, "Farklı Duyusal Özellikteki Zeytinyağlarıyla Hazırlanan Kek ve Böreklerin Gençler Tarafından Değerlendirilmesi," Zeytin Bilimi , pp.37-42, 2011
ÖZKAYA, F. And CÖMERT, M. 2011. Farklı Duyusal Özellikteki Zeytinyağlarıyla Hazırlanan Kek ve Böreklerin Gençler Tarafından Değerlendirilmesi. Zeytin Bilimi , 37-42.
ÖZKAYA, F., & CÖMERT, M., (2011). Farklı Duyusal Özellikteki Zeytinyağlarıyla Hazırlanan Kek ve Böreklerin Gençler Tarafından Değerlendirilmesi. Zeytin Bilimi , 37-42.
ÖZKAYA, FÜGEN, And MENEKŞE CÖMERT. "Farklı Duyusal Özellikteki Zeytinyağlarıyla Hazırlanan Kek ve Böreklerin Gençler Tarafından Değerlendirilmesi," Zeytin Bilimi , 37-42, 2011
ÖZKAYA, FÜGEN And CÖMERT, MENEKŞE. "Farklı Duyusal Özellikteki Zeytinyağlarıyla Hazırlanan Kek ve Böreklerin Gençler Tarafından Değerlendirilmesi." Zeytin Bilimi , pp.37-42, 2011
ÖZKAYA, F. And CÖMERT, M. (2011) . "Farklı Duyusal Özellikteki Zeytinyağlarıyla Hazırlanan Kek ve Böreklerin Gençler Tarafından Değerlendirilmesi." Zeytin Bilimi , pp.37-42.
@article{article, author={FÜGEN ÖZKAYA And author={MENEKŞE CÖMERT}, title={Farklı Duyusal Özellikteki Zeytinyağlarıyla Hazırlanan Kek ve Böreklerin Gençler Tarafından Değerlendirilmesi}, journal={Zeytin Bilimi}, year=2011, pages={37-42} }