F. ÖZKAYA And k. özel, "Moleküler Mutfak Tekniklerinden Kapsülleştirme: Standart Reçete Örnekleri," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, pp.52-73, 2018
ÖZKAYA, F. And özel, k. 2018. Moleküler Mutfak Tekniklerinden Kapsülleştirme: Standart Reçete Örnekleri. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6 , 52-73.
ÖZKAYA, F., & özel, k., (2018). Moleküler Mutfak Tekniklerinden Kapsülleştirme: Standart Reçete Örnekleri. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, 52-73.
ÖZKAYA, FÜGEN, And kübra özel. "Moleküler Mutfak Tekniklerinden Kapsülleştirme: Standart Reçete Örnekleri," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, 52-73, 2018
ÖZKAYA, FÜGEN And özel, kübra. "Moleküler Mutfak Tekniklerinden Kapsülleştirme: Standart Reçete Örnekleri." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, pp.52-73, 2018
ÖZKAYA, F. And özel, k. (2018) . "Moleküler Mutfak Tekniklerinden Kapsülleştirme: Standart Reçete Örnekleri." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, pp.52-73.
@article{article, author={FÜGEN ÖZKAYA And author={kübra özel}, title={Moleküler Mutfak Tekniklerinden Kapsülleştirme: Standart Reçete Örnekleri}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2018, pages={52-73} }