A. E. CEYHUN SEZGİN And N. ARTIK, "Chemical Composition, Health Effects, and Gastronomic Properties of Hazelnut," Uluslararası Yer Fıstığı Araştırmaları Kongresi , 2022
CEYHUN SEZGİN, A. E. And ARTIK, N. 2022. Chemical Composition, Health Effects, and Gastronomic Properties of Hazelnut. Uluslararası Yer Fıstığı Araştırmaları Kongresi .
CEYHUN SEZGİN, A. E., & ARTIK, N., (2022). Chemical Composition, Health Effects, and Gastronomic Properties of Hazelnut . Uluslararası Yer Fıstığı Araştırmaları Kongresi
CEYHUN SEZGİN, AYBUKE, And NEVZAT ARTIK. "Chemical Composition, Health Effects, and Gastronomic Properties of Hazelnut," Uluslararası Yer Fıstığı Araştırmaları Kongresi, 2022
CEYHUN SEZGİN, AYBUKE E. And ARTIK, NEVZAT. "Chemical Composition, Health Effects, and Gastronomic Properties of Hazelnut." Uluslararası Yer Fıstığı Araştırmaları Kongresi , 2022
CEYHUN SEZGİN, A. E. And ARTIK, N. (2022) . "Chemical Composition, Health Effects, and Gastronomic Properties of Hazelnut." Uluslararası Yer Fıstığı Araştırmaları Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={AYBUKE ELİF CEYHUN SEZGİN And author={NEVZAT ARTIK}, title={Chemical Composition, Health Effects, and Gastronomic Properties of Hazelnut}, congress name={Uluslararası Yer Fıstığı Araştırmaları Kongresi}, city={}, country={}, year={2022}}