S. Bulduk Et Al. , "Yiyecek İçecek Hizmeti veren Otel Lokanta Kafeterya gibi İşletmelerde Çalışan Mutfak Personelinin Hijyen Yönünden Değerlendirilmesi," Mesleki eğitim Dergisi , vol.5, no.10, pp.185-194, 2003
Bulduk, S. Et Al. 2003. Yiyecek İçecek Hizmeti veren Otel Lokanta Kafeterya gibi İşletmelerde Çalışan Mutfak Personelinin Hijyen Yönünden Değerlendirilmesi. Mesleki eğitim Dergisi , vol.5, no.10 , 185-194.
Bulduk, S., SARPER, F., & AKDEVELİOĞLU, Y., (2003). Yiyecek İçecek Hizmeti veren Otel Lokanta Kafeterya gibi İşletmelerde Çalışan Mutfak Personelinin Hijyen Yönünden Değerlendirilmesi. Mesleki eğitim Dergisi , vol.5, no.10, 185-194.
Bulduk, Sıdıka, FULYA SARPER, And YASEMİN AKDEVELİOĞLU. "Yiyecek İçecek Hizmeti veren Otel Lokanta Kafeterya gibi İşletmelerde Çalışan Mutfak Personelinin Hijyen Yönünden Değerlendirilmesi," Mesleki eğitim Dergisi , vol.5, no.10, 185-194, 2003
Bulduk, Sıdıka Et Al. "Yiyecek İçecek Hizmeti veren Otel Lokanta Kafeterya gibi İşletmelerde Çalışan Mutfak Personelinin Hijyen Yönünden Değerlendirilmesi." Mesleki eğitim Dergisi , vol.5, no.10, pp.185-194, 2003
Bulduk, S. SARPER, F. And AKDEVELİOĞLU, Y. (2003) . "Yiyecek İçecek Hizmeti veren Otel Lokanta Kafeterya gibi İşletmelerde Çalışan Mutfak Personelinin Hijyen Yönünden Değerlendirilmesi." Mesleki eğitim Dergisi , vol.5, no.10, pp.185-194.
@article{article, author={Sıdıka Bulduk Et Al. }, title={Yiyecek İçecek Hizmeti veren Otel Lokanta Kafeterya gibi İşletmelerde Çalışan Mutfak Personelinin Hijyen Yönünden Değerlendirilmesi}, journal={Mesleki eğitim Dergisi}, year=2003, pages={185-194} }