A. Yarış And M. CÖMERT, "Mardin İlindeki Restoranların Yerel Ürün Kullanımındaki Avantaj ve Dezavantajları İle İlgili Algı Düzeyleri," Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.8, no.37, pp.991-998, 2015
Yarış, A. And CÖMERT, M. 2015. Mardin İlindeki Restoranların Yerel Ürün Kullanımındaki Avantaj ve Dezavantajları İle İlgili Algı Düzeyleri. Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.8, no.37 , 991-998.
Yarış, A., & CÖMERT, M., (2015). Mardin İlindeki Restoranların Yerel Ürün Kullanımındaki Avantaj ve Dezavantajları İle İlgili Algı Düzeyleri. Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.8, no.37, 991-998.
Yarış, Ahmet, And MENEKŞE CÖMERT. "Mardin İlindeki Restoranların Yerel Ürün Kullanımındaki Avantaj ve Dezavantajları İle İlgili Algı Düzeyleri," Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.8, no.37, 991-998, 2015
Yarış, Ahmet And CÖMERT, MENEKŞE. "Mardin İlindeki Restoranların Yerel Ürün Kullanımındaki Avantaj ve Dezavantajları İle İlgili Algı Düzeyleri." Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.8, no.37, pp.991-998, 2015
Yarış, A. And CÖMERT, M. (2015) . "Mardin İlindeki Restoranların Yerel Ürün Kullanımındaki Avantaj ve Dezavantajları İle İlgili Algı Düzeyleri." Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi , vol.8, no.37, pp.991-998.
@article{article, author={Ahmet Yarış And author={MENEKŞE CÖMERT}, title={Mardin İlindeki Restoranların Yerel Ürün Kullanımındaki Avantaj ve Dezavantajları İle İlgili Algı Düzeyleri}, journal={Uluslararası Sosyal Araştırmalar Dergisi}, year=2015, pages={991-998} }