F. ÖZKAYA And E. H. ÜNER, "Sürdürülebilirlik Felsefesi ve Sürdürülebilir Gastronomi," In Sürdürülebilir Gastronomi , Ankara: Detay Yayıncılık, 2021, pp.1-14.
ÖZKAYA, F. And ÜNER, E. H. Sürdürülebilirlik Felsefesi ve Sürdürülebilir Gastronomi. 2021. In Sürdürülebilir Gastronomi , Detay Yayıncılık, Ankara, 1-14.
ÖZKAYA, F., & ÜNER, E. H., (2021). Sürdürülebilirlik Felsefesi ve Sürdürülebilir Gastronomi. Sürdürülebilir Gastronomi (pp.1-14), Ankara: Detay Yayıncılık.
ÖZKAYA, FÜGEN, And EMİR HİLMİ ÜNER. "Sürdürülebilirlik Felsefesi ve Sürdürülebilir Gastronomi." In Sürdürülebilir Gastronomi , 1-14. Ankara: Detay Yayıncılık, 2021
ÖZKAYA, FÜGEN And ÜNER, EMİR H. . "Sürdürülebilirlik Felsefesi ve Sürdürülebilir Gastronomi." Sürdürülebilir Gastronomi , Detay Yayıncılık, 2021, pp.1-14.
ÖZKAYA, F. And ÜNER, E. H. (2021) "Sürdürülebilirlik Felsefesi ve Sürdürülebilir Gastronomi", Sürdürülebilir Gastronomi . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={FÜGEN ÖZKAYA And author ={EMİR HİLMİ ÜNER}, chaptertitle={Sürdürülebilirlik Felsefesi ve Sürdürülebilir Gastronomi}, booktitle={ Sürdürülebilir Gastronomi}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2021} }