O. ÇAVUŞ Et Al. , "Restoran Şeflerinin Menü Geliştirme ve Ürün Tedarik Süreçleri HakkındakiGörüşlerinin Değerlendirilmesi: The World 50 Best Restaurants List Örneği(Evaluation of the Restoran Chef’xxs Views about Menu Development and Product ProcessingProcesses: Sampel of the World 50 Best Restaurants List)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, pp.95-100, 2018
ÇAVUŞ, O. Et Al. 2018. Restoran Şeflerinin Menü Geliştirme ve Ürün Tedarik Süreçleri HakkındakiGörüşlerinin Değerlendirilmesi: The World 50 Best Restaurants List Örneği(Evaluation of the Restoran Chef’xxs Views about Menu Development and Product ProcessingProcesses: Sampel of the World 50 Best Restaurants List). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3 , 95-100.
ÇAVUŞ, O., ŞENGÜL, S., & ÖZKAYA, F., (2018). Restoran Şeflerinin Menü Geliştirme ve Ürün Tedarik Süreçleri HakkındakiGörüşlerinin Değerlendirilmesi: The World 50 Best Restaurants List Örneği(Evaluation of the Restoran Chef’xxs Views about Menu Development and Product ProcessingProcesses: Sampel of the World 50 Best Restaurants List). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, 95-100.
ÇAVUŞ, OSMAN, SERKAN ŞENGÜL, And FÜGEN ÖZKAYA. "Restoran Şeflerinin Menü Geliştirme ve Ürün Tedarik Süreçleri HakkındakiGörüşlerinin Değerlendirilmesi: The World 50 Best Restaurants List Örneği(Evaluation of the Restoran Chef’xxs Views about Menu Development and Product ProcessingProcesses: Sampel of the World 50 Best Restaurants List)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, 95-100, 2018
ÇAVUŞ, OSMAN Et Al. "Restoran Şeflerinin Menü Geliştirme ve Ürün Tedarik Süreçleri HakkındakiGörüşlerinin Değerlendirilmesi: The World 50 Best Restaurants List Örneği(Evaluation of the Restoran Chef’xxs Views about Menu Development and Product ProcessingProcesses: Sampel of the World 50 Best Restaurants List)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, pp.95-100, 2018
ÇAVUŞ, O. ŞENGÜL, S. And ÖZKAYA, F. (2018) . "Restoran Şeflerinin Menü Geliştirme ve Ürün Tedarik Süreçleri HakkındakiGörüşlerinin Değerlendirilmesi: The World 50 Best Restaurants List Örneği(Evaluation of the Restoran Chef’xxs Views about Menu Development and Product ProcessingProcesses: Sampel of the World 50 Best Restaurants List)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.3, pp.95-100.
@article{article, author={OSMAN ÇAVUŞ Et Al. }, title={Restoran Şeflerinin Menü Geliştirme ve Ürün Tedarik Süreçleri HakkındakiGörüşlerinin Değerlendirilmesi: The World 50 Best Restaurants List Örneği(Evaluation of the Restoran Chef’xxs Views about Menu Development and Product ProcessingProcesses: Sampel of the World 50 Best Restaurants List)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2018, pages={95-100} }