F. ÖZKAYA And B. Sarıcan, "Latin Amerika Mutfağının Kültürel Etkileşim Yolu. Journal of Tourism and Gastronomy Studies," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.1, pp.36-45, 2014
ÖZKAYA, F. And Sarıcan, B. 2014. Latin Amerika Mutfağının Kültürel Etkileşim Yolu. Journal of Tourism and Gastronomy Studies. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.1 , 36-45.
ÖZKAYA, F., & Sarıcan, B., (2014). Latin Amerika Mutfağının Kültürel Etkileşim Yolu. Journal of Tourism and Gastronomy Studies. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.1, 36-45.
ÖZKAYA, FÜGEN, And Batuhan Sarıcan. "Latin Amerika Mutfağının Kültürel Etkileşim Yolu. Journal of Tourism and Gastronomy Studies," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.1, 36-45, 2014
ÖZKAYA, FÜGEN And Sarıcan, Batuhan. "Latin Amerika Mutfağının Kültürel Etkileşim Yolu. Journal of Tourism and Gastronomy Studies." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.1, pp.36-45, 2014
ÖZKAYA, F. And Sarıcan, B. (2014) . "Latin Amerika Mutfağının Kültürel Etkileşim Yolu. Journal of Tourism and Gastronomy Studies." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.2, no.1, pp.36-45.
@article{article, author={FÜGEN ÖZKAYA And author={Batuhan Sarıcan}, title={Latin Amerika Mutfağının Kültürel Etkileşim Yolu. Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2014, pages={36-45} }