E. BALCI And E. B. ASLAN, "Turizmde Çalışan Kadın Sorunları: Antalya’da 5 Yıldızlı Otellerin Yiyecek-İçecek Departmanlarında Çalışan Kadınlar," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, pp.1674-1698, 2022
BALCI, E. And ASLAN, E. B. 2022. Turizmde Çalışan Kadın Sorunları: Antalya’da 5 Yıldızlı Otellerin Yiyecek-İçecek Departmanlarında Çalışan Kadınlar. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3 , 1674-1698.
BALCI, E., & ASLAN, E. B., (2022). Turizmde Çalışan Kadın Sorunları: Antalya’da 5 Yıldızlı Otellerin Yiyecek-İçecek Departmanlarında Çalışan Kadınlar. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, 1674-1698.
BALCI, EMİNE, And ELİF BERFİN ASLAN. "Turizmde Çalışan Kadın Sorunları: Antalya’da 5 Yıldızlı Otellerin Yiyecek-İçecek Departmanlarında Çalışan Kadınlar," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, 1674-1698, 2022
BALCI, EMİNE And ASLAN, ELİF B. . "Turizmde Çalışan Kadın Sorunları: Antalya’da 5 Yıldızlı Otellerin Yiyecek-İçecek Departmanlarında Çalışan Kadınlar." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, pp.1674-1698, 2022
BALCI, E. And ASLAN, E. B. (2022) . "Turizmde Çalışan Kadın Sorunları: Antalya’da 5 Yıldızlı Otellerin Yiyecek-İçecek Departmanlarında Çalışan Kadınlar." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.10, no.3, pp.1674-1698.
@article{article, author={EMİNE BALCI And author={ELİF BERFİN ASLAN}, title={Turizmde Çalışan Kadın Sorunları: Antalya’da 5 Yıldızlı Otellerin Yiyecek-İçecek Departmanlarında Çalışan Kadınlar}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2022, pages={1674-1698} }