L. Özgen And T. Süren, "Öğrencilerde Fast Food ve Slow Food Tüketim Nedenleri Arasındaki Farkın İncelenmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, pp.1836-1851, 2019
Özgen, L. And Süren, T. 2019. Öğrencilerde Fast Food ve Slow Food Tüketim Nedenleri Arasındaki Farkın İncelenmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3 , 1836-1851.
Özgen, L., & Süren, T., (2019). Öğrencilerde Fast Food ve Slow Food Tüketim Nedenleri Arasındaki Farkın İncelenmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, 1836-1851.
Özgen, Leyla, And TUFAN SÜREN. "Öğrencilerde Fast Food ve Slow Food Tüketim Nedenleri Arasındaki Farkın İncelenmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, 1836-1851, 2019
Özgen, Leyla And Süren, TUFAN. "Öğrencilerde Fast Food ve Slow Food Tüketim Nedenleri Arasındaki Farkın İncelenmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, pp.1836-1851, 2019
Özgen, L. And Süren, T. (2019) . "Öğrencilerde Fast Food ve Slow Food Tüketim Nedenleri Arasındaki Farkın İncelenmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.7, no.3, pp.1836-1851.
@article{article, author={Leyla Özgen And author={TUFAN SÜREN}, title={Öğrencilerde Fast Food ve Slow Food Tüketim Nedenleri Arasındaki Farkın İncelenmesi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2019, pages={1836-1851} }