M. T. LİCELİ And A. HASSAN, "Otel Yöneticilerinin Kullandıkları Güç Kaynaklarının İşgörenlerin Örgütsel Sinizm Algıları Üzerine Etkisi," Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.3, no.3, pp.411-436, 2019
LİCELİ, M. T. And HASSAN, A. 2019. Otel Yöneticilerinin Kullandıkları Güç Kaynaklarının İşgörenlerin Örgütsel Sinizm Algıları Üzerine Etkisi. Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.3, no.3 , 411-436.
LİCELİ, M. T., & HASSAN, A., (2019). Otel Yöneticilerinin Kullandıkları Güç Kaynaklarının İşgörenlerin Örgütsel Sinizm Algıları Üzerine Etkisi. Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.3, no.3, 411-436.
LİCELİ, MEHMET, And AZİZE HASSAN. "Otel Yöneticilerinin Kullandıkları Güç Kaynaklarının İşgörenlerin Örgütsel Sinizm Algıları Üzerine Etkisi," Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.3, no.3, 411-436, 2019
LİCELİ, MEHMET T. And HASSAN, AZİZE. "Otel Yöneticilerinin Kullandıkları Güç Kaynaklarının İşgörenlerin Örgütsel Sinizm Algıları Üzerine Etkisi." Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.3, no.3, pp.411-436, 2019
LİCELİ, M. T. And HASSAN, A. (2019) . "Otel Yöneticilerinin Kullandıkları Güç Kaynaklarının İşgörenlerin Örgütsel Sinizm Algıları Üzerine Etkisi." Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research , vol.3, no.3, pp.411-436.
@article{article, author={MEHMET TAHSİN LİCELİ And author={AZİZE HASSAN}, title={Otel Yöneticilerinin Kullandıkları Güç Kaynaklarının İşgörenlerin Örgütsel Sinizm Algıları Üzerine Etkisi}, journal={Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research}, year=2019, pages={411-436} }