N. ŞANLIER Et Al. , "Geleneksel Et ve Et Yemeklerin Üniversite Gençleri Tarafından Bilinme Durumu," The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, 2010
ŞANLIER, N. Et Al. 2010. Geleneksel Et ve Et Yemeklerin Üniversite Gençleri Tarafından Bilinme Durumu. The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus , (Tekirdağ, Turkey).
ŞANLIER, N., HASSAN, A., ÖZKAYA, F., PELİT, E., GÜÇER, E., & KONAKLIOĞLU, E., (2010). Geleneksel Et ve Et Yemeklerin Üniversite Gençleri Tarafından Bilinme Durumu . The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Turkey
ŞANLIER, NEVİN Et Al. "Geleneksel Et ve Et Yemeklerin Üniversite Gençleri Tarafından Bilinme Durumu," The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Turkey, 2010
ŞANLIER, NEVİN Et Al. "Geleneksel Et ve Et Yemeklerin Üniversite Gençleri Tarafından Bilinme Durumu." The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, 2010
ŞANLIER, N. Et Al. (2010) . "Geleneksel Et ve Et Yemeklerin Üniversite Gençleri Tarafından Bilinme Durumu." The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NEVİN ŞANLIER Et Al. }, title={Geleneksel Et ve Et Yemeklerin Üniversite Gençleri Tarafından Bilinme Durumu}, congress name={The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}}