M. ÇETİN Et Al. , "Türkiye deki Yiyecek-İçecek İşletmelerini Derecelendiren Sistemlerin İçerik Analizi İle İncelenmesi (Investigation and Analysis of Food and Beverage Business Their Content Rate it System in Turkey)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.233-245, 2020
ÇETİN, M. Et Al. 2020. Türkiye deki Yiyecek-İçecek İşletmelerini Derecelendiren Sistemlerin İçerik Analizi İle İncelenmesi (Investigation and Analysis of Food and Beverage Business Their Content Rate it System in Turkey). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4 , 233-245.
ÇETİN, M., AKSOY, M., & ÇETİN, K., (2020). Türkiye deki Yiyecek-İçecek İşletmelerini Derecelendiren Sistemlerin İçerik Analizi İle İncelenmesi (Investigation and Analysis of Food and Beverage Business Their Content Rate it System in Turkey). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, 233-245.
ÇETİN, MERVE, MUSTAFA AKSOY, And KADİR ÇETİN. "Türkiye deki Yiyecek-İçecek İşletmelerini Derecelendiren Sistemlerin İçerik Analizi İle İncelenmesi (Investigation and Analysis of Food and Beverage Business Their Content Rate it System in Turkey)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, 233-245, 2020
ÇETİN, MERVE Et Al. "Türkiye deki Yiyecek-İçecek İşletmelerini Derecelendiren Sistemlerin İçerik Analizi İle İncelenmesi (Investigation and Analysis of Food and Beverage Business Their Content Rate it System in Turkey)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.233-245, 2020
ÇETİN, M. AKSOY, M. And ÇETİN, K. (2020) . "Türkiye deki Yiyecek-İçecek İşletmelerini Derecelendiren Sistemlerin İçerik Analizi İle İncelenmesi (Investigation and Analysis of Food and Beverage Business Their Content Rate it System in Turkey)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.233-245.
@article{article, author={MERVE ÇETİN Et Al. }, title={Türkiye deki Yiyecek-İçecek İşletmelerini Derecelendiren Sistemlerin İçerik Analizi İle İncelenmesi (Investigation and Analysis of Food and Beverage Business Their Content Rate it System in Turkey)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2020, pages={233-245} }