G. Sezgi And M. CÖMERT, "Tüketiciler Açısından Menü Tasarımında Önemli Kriterlerin Belirlenmesi," Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.2, no.4, pp.20-31, 2015
Sezgi, G. And CÖMERT, M. 2015. Tüketiciler Açısından Menü Tasarımında Önemli Kriterlerin Belirlenmesi. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.2, no.4 , 20-31.
Sezgi, G., & CÖMERT, M., (2015). Tüketiciler Açısından Menü Tasarımında Önemli Kriterlerin Belirlenmesi. Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.2, no.4, 20-31.
Sezgi, Gülistan, And MENEKŞE CÖMERT. "Tüketiciler Açısından Menü Tasarımında Önemli Kriterlerin Belirlenmesi," Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.2, no.4, 20-31, 2015
Sezgi, Gülistan And CÖMERT, MENEKŞE. "Tüketiciler Açısından Menü Tasarımında Önemli Kriterlerin Belirlenmesi." Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.2, no.4, pp.20-31, 2015
Sezgi, G. And CÖMERT, M. (2015) . "Tüketiciler Açısından Menü Tasarımında Önemli Kriterlerin Belirlenmesi." Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.2, no.4, pp.20-31.
@article{article, author={Gülistan Sezgi And author={MENEKŞE CÖMERT}, title={Tüketiciler Açısından Menü Tasarımında Önemli Kriterlerin Belirlenmesi}, journal={Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi}, year=2015, pages={20-31} }