H. BEŞİRLİ, "Covid 19 Küresel Salgının Yemek Kültürümüze Etkileri," 18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi , Sakarya, Turkey, pp.573-578, 2020
BEŞİRLİ, H. 2020. Covid 19 Küresel Salgının Yemek Kültürümüze Etkileri. 18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi , (Sakarya, Turkey), 573-578.
BEŞİRLİ, H., (2020). Covid 19 Küresel Salgının Yemek Kültürümüze Etkileri . 18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi (pp.573-578). Sakarya, Turkey
BEŞİRLİ, HAYATİ. "Covid 19 Küresel Salgının Yemek Kültürümüze Etkileri," 18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi, Sakarya, Turkey, 2020
BEŞİRLİ, HAYATİ. "Covid 19 Küresel Salgının Yemek Kültürümüze Etkileri." 18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi , Sakarya, Turkey, pp.573-578, 2020
BEŞİRLİ, H. (2020) . "Covid 19 Küresel Salgının Yemek Kültürümüze Etkileri." 18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi , Sakarya, Turkey, pp.573-578.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HAYATİ BEŞİRLİ}, title={Covid 19 Küresel Salgının Yemek Kültürümüze Etkileri}, congress name={18. Uluslararası Türk Dünyası Sosyal Bilimler Kongresi}, city={Sakarya}, country={Turkey}, year={2020}, pages={573-578} }