G. KURMANGALIYEVA ERCİLASUN, "“Türk Bozkır Uygarlığında Mutfak, Yiyecek ve İçecekler”," In Türk Dünyası Uygarlık Tarihi, 2. Cilt , İstanbul: Kültür Konseyi, 2022, pp.325-339.
KURMANGALIYEVA ERCİLASUN, G. “Türk Bozkır Uygarlığında Mutfak, Yiyecek ve İçecekler”. 2022. In Türk Dünyası Uygarlık Tarihi, 2. Cilt , Kültür Konseyi, İstanbul, 325-339.
KURMANGALIYEVA ERCİLASUN, G., (2022). “Türk Bozkır Uygarlığında Mutfak, Yiyecek ve İçecekler”. Türk Dünyası Uygarlık Tarihi, 2. Cilt (pp.325-339), İstanbul: Kültür Konseyi.
KURMANGALIYEVA ERCİLASUN, GÜLJANAT. "“Türk Bozkır Uygarlığında Mutfak, Yiyecek ve İçecekler”." In Türk Dünyası Uygarlık Tarihi, 2. Cilt , 325-339. İstanbul: Kültür Konseyi, 2022
KURMANGALIYEVA ERCİLASUN, GÜLJANAT K. . "“Türk Bozkır Uygarlığında Mutfak, Yiyecek ve İçecekler”." Türk Dünyası Uygarlık Tarihi, 2. Cilt , Kültür Konseyi, 2022, pp.325-339.
KURMANGALIYEVA ERCİLASUN, G. (2022) "“Türk Bozkır Uygarlığında Mutfak, Yiyecek ve İçecekler”", Türk Dünyası Uygarlık Tarihi, 2. Cilt . İstanbul: Kültür Konseyi.
@bookchapter{bookchapter, author ={GÜLJANAT KURMANGALIYEVA ERCİLASUN}, chaptertitle={“Türk Bozkır Uygarlığında Mutfak, Yiyecek ve İçecekler”}, booktitle={ Türk Dünyası Uygarlık Tarihi, 2. Cilt}, publisher={Kültür Konseyi}, city={İstanbul},year={2022} }