O. ÇAVUŞ Et Al. , "Küreselleşmenin Türk Mutfağına Etkisinin Değerlendirilmesine İlişkin Şeflerin Görüşlerinin İncelenmesi," 4th İnternational Congress of Tourism Management Researches -2017 , Girne, Cyprus (Kktc), 2017
ÇAVUŞ, O. Et Al. 2017. Küreselleşmenin Türk Mutfağına Etkisinin Değerlendirilmesine İlişkin Şeflerin Görüşlerinin İncelenmesi. 4th İnternational Congress of Tourism Management Researches -2017 , (Girne, Cyprus (Kktc)).
ÇAVUŞ, O., YAMAN, H., & ÖZKAYA, F., (2017). Küreselleşmenin Türk Mutfağına Etkisinin Değerlendirilmesine İlişkin Şeflerin Görüşlerinin İncelenmesi . 4th İnternational Congress of Tourism Management Researches -2017, Girne, Cyprus (Kktc)
ÇAVUŞ, OSMAN, HÜLYA YAMAN, And FÜGEN ÖZKAYA. "Küreselleşmenin Türk Mutfağına Etkisinin Değerlendirilmesine İlişkin Şeflerin Görüşlerinin İncelenmesi," 4th İnternational Congress of Tourism Management Researches -2017, Girne, Cyprus (Kktc), 2017
ÇAVUŞ, OSMAN Et Al. "Küreselleşmenin Türk Mutfağına Etkisinin Değerlendirilmesine İlişkin Şeflerin Görüşlerinin İncelenmesi." 4th İnternational Congress of Tourism Management Researches -2017 , Girne, Cyprus (Kktc), 2017
ÇAVUŞ, O. YAMAN, H. And ÖZKAYA, F. (2017) . "Küreselleşmenin Türk Mutfağına Etkisinin Değerlendirilmesine İlişkin Şeflerin Görüşlerinin İncelenmesi." 4th İnternational Congress of Tourism Management Researches -2017 , Girne, Cyprus (Kktc).
@conferencepaper{conferencepaper, author={OSMAN ÇAVUŞ Et Al. }, title={Küreselleşmenin Türk Mutfağına Etkisinin Değerlendirilmesine İlişkin Şeflerin Görüşlerinin İncelenmesi}, congress name={4th İnternational Congress of Tourism Management Researches -2017}, city={Girne}, country={Cyprus (Kktc)}, year={2017}}