T. Süren, "Altıncı Tat Oleogustus: Gastronomideki Yeri," Uluslararası Korkut Ata Bilimsel Araştırmalar Kongresi , vol.2, Osmaniye, Turkey, pp.25-28, 2022
Süren, T. 2022. Altıncı Tat Oleogustus: Gastronomideki Yeri. Uluslararası Korkut Ata Bilimsel Araştırmalar Kongresi , (Osmaniye, Turkey), 25-28.
Süren, T., (2022). Altıncı Tat Oleogustus: Gastronomideki Yeri . Uluslararası Korkut Ata Bilimsel Araştırmalar Kongresi (pp.25-28). Osmaniye, Turkey
Süren, TUFAN. "Altıncı Tat Oleogustus: Gastronomideki Yeri," Uluslararası Korkut Ata Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Osmaniye, Turkey, 2022
Süren, TUFAN. "Altıncı Tat Oleogustus: Gastronomideki Yeri." Uluslararası Korkut Ata Bilimsel Araştırmalar Kongresi , Osmaniye, Turkey, pp.25-28, 2022
Süren, T. (2022) . "Altıncı Tat Oleogustus: Gastronomideki Yeri." Uluslararası Korkut Ata Bilimsel Araştırmalar Kongresi , Osmaniye, Turkey, pp.25-28.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TUFAN SÜREN}, title={Altıncı Tat Oleogustus: Gastronomideki Yeri}, congress name={Uluslararası Korkut Ata Bilimsel Araştırmalar Kongresi}, city={Osmaniye}, country={Turkey}, year={2022}, pages={25-28} }