A. E. CEYHUN SEZGİN And F. KOÇ, "Gastronomi Alanında Doğal Tatlandırıcı Stevia nın Kullanımı," Asos Journal, The Journal of Academic Social Science , vol.4, no.26, pp.255-265, 2016
CEYHUN SEZGİN, A. E. And KOÇ, F. 2016. Gastronomi Alanında Doğal Tatlandırıcı Stevia nın Kullanımı. Asos Journal, The Journal of Academic Social Science , vol.4, no.26 , 255-265.
CEYHUN SEZGİN, A. E., & KOÇ, F., (2016). Gastronomi Alanında Doğal Tatlandırıcı Stevia nın Kullanımı. Asos Journal, The Journal of Academic Social Science , vol.4, no.26, 255-265.
CEYHUN SEZGİN, AYBUKE, And FATMA KOÇ. "Gastronomi Alanında Doğal Tatlandırıcı Stevia nın Kullanımı," Asos Journal, The Journal of Academic Social Science , vol.4, no.26, 255-265, 2016
CEYHUN SEZGİN, AYBUKE E. And KOÇ, FATMA. "Gastronomi Alanında Doğal Tatlandırıcı Stevia nın Kullanımı." Asos Journal, The Journal of Academic Social Science , vol.4, no.26, pp.255-265, 2016
CEYHUN SEZGİN, A. E. And KOÇ, F. (2016) . "Gastronomi Alanında Doğal Tatlandırıcı Stevia nın Kullanımı." Asos Journal, The Journal of Academic Social Science , vol.4, no.26, pp.255-265.
@article{article, author={AYBUKE ELİF CEYHUN SEZGİN And author={FATMA KOÇ}, title={Gastronomi Alanında Doğal Tatlandırıcı Stevia nın Kullanımı}, journal={Asos Journal, The Journal of Academic Social Science}, year=2016, pages={255-265} }