S. ŞAHİNGÖZ And E. YALÇIN, "Ankara'daki Restoranlara Ait Menülerin Tasarım Unsurlarının Değerlendirilmesi (An Evaluation of Design Elements in The Menus of The Restaurants in Ankara)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.125-137, 2020
ŞAHİNGÖZ, S. And YALÇIN, E. 2020. Ankara'daki Restoranlara Ait Menülerin Tasarım Unsurlarının Değerlendirilmesi (An Evaluation of Design Elements in The Menus of The Restaurants in Ankara). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4 , 125-137.
ŞAHİNGÖZ, S., & YALÇIN, E., (2020). Ankara'daki Restoranlara Ait Menülerin Tasarım Unsurlarının Değerlendirilmesi (An Evaluation of Design Elements in The Menus of The Restaurants in Ankara). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, 125-137.
ŞAHİNGÖZ, SEMRA, And EREN YALÇIN. "Ankara'daki Restoranlara Ait Menülerin Tasarım Unsurlarının Değerlendirilmesi (An Evaluation of Design Elements in The Menus of The Restaurants in Ankara)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, 125-137, 2020
ŞAHİNGÖZ, SEMRA A. And YALÇIN, EREN. "Ankara'daki Restoranlara Ait Menülerin Tasarım Unsurlarının Değerlendirilmesi (An Evaluation of Design Elements in The Menus of The Restaurants in Ankara)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.125-137, 2020
ŞAHİNGÖZ, S. And YALÇIN, E. (2020) . "Ankara'daki Restoranlara Ait Menülerin Tasarım Unsurlarının Değerlendirilmesi (An Evaluation of Design Elements in The Menus of The Restaurants in Ankara)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.125-137.
@article{article, author={SEMRA AKAR ŞAHİNGÖZ And author={EREN YALÇIN}, title={Ankara'daki Restoranlara Ait Menülerin Tasarım Unsurlarının Değerlendirilmesi (An Evaluation of Design Elements in The Menus of The Restaurants in Ankara)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2020, pages={125-137} }