F. AYHAN, "Keçilerde Elde Edilen Alt Liflerin (Kaşmirin) Ürün Olarak Siirt İline ve Ülke Ekonomisine Katkısı," NWSA E-Journal of New World Sciences Academy , vol.12, no.3, pp.154-162, 2017
AYHAN, F. 2017. Keçilerde Elde Edilen Alt Liflerin (Kaşmirin) Ürün Olarak Siirt İline ve Ülke Ekonomisine Katkısı. NWSA E-Journal of New World Sciences Academy , vol.12, no.3 , 154-162.
AYHAN, F., (2017). Keçilerde Elde Edilen Alt Liflerin (Kaşmirin) Ürün Olarak Siirt İline ve Ülke Ekonomisine Katkısı. NWSA E-Journal of New World Sciences Academy , vol.12, no.3, 154-162.
AYHAN, FATMA. "Keçilerde Elde Edilen Alt Liflerin (Kaşmirin) Ürün Olarak Siirt İline ve Ülke Ekonomisine Katkısı," NWSA E-Journal of New World Sciences Academy , vol.12, no.3, 154-162, 2017
AYHAN, FATMA. "Keçilerde Elde Edilen Alt Liflerin (Kaşmirin) Ürün Olarak Siirt İline ve Ülke Ekonomisine Katkısı." NWSA E-Journal of New World Sciences Academy , vol.12, no.3, pp.154-162, 2017
AYHAN, F. (2017) . "Keçilerde Elde Edilen Alt Liflerin (Kaşmirin) Ürün Olarak Siirt İline ve Ülke Ekonomisine Katkısı." NWSA E-Journal of New World Sciences Academy , vol.12, no.3, pp.154-162.
@article{article, author={FATMA AYHAN}, title={Keçilerde Elde Edilen Alt Liflerin (Kaşmirin) Ürün Olarak Siirt İline ve Ülke Ekonomisine Katkısı}, journal={NWSA E-Journal of New World Sciences Academy}, year=2017, pages={154-162} }