N. ŞANLIER Et Al. , "Geleneksel Türk Yemeklerinden Tahıl Tatlı ve Hamurişlerinin Üniversite Öğrencileri Tarafından Bilinme Durumu," The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus , pp.934, 2010
ŞANLIER, N. Et Al. 2010. Geleneksel Türk Yemeklerinden Tahıl Tatlı ve Hamurişlerinin Üniversite Öğrencileri Tarafından Bilinme Durumu. The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus , 934.
ŞANLIER, N., HASSAN, A., ÖZKAYA, F., PELİT, E., GÜÇER, E., CÖMERT, M., ... KONAKLIOĞLU, E.(2010). Geleneksel Türk Yemeklerinden Tahıl Tatlı ve Hamurişlerinin Üniversite Öğrencileri Tarafından Bilinme Durumu . The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus (pp.934).
ŞANLIER, NEVİN Et Al. "Geleneksel Türk Yemeklerinden Tahıl Tatlı ve Hamurişlerinin Üniversite Öğrencileri Tarafından Bilinme Durumu," The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus, 2010
ŞANLIER, NEVİN Et Al. "Geleneksel Türk Yemeklerinden Tahıl Tatlı ve Hamurişlerinin Üniversite Öğrencileri Tarafından Bilinme Durumu." The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus , pp.934, 2010
ŞANLIER, N. Et Al. (2010) . "Geleneksel Türk Yemeklerinden Tahıl Tatlı ve Hamurişlerinin Üniversite Öğrencileri Tarafından Bilinme Durumu." The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus , p.934.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NEVİN ŞANLIER Et Al. }, title={Geleneksel Türk Yemeklerinden Tahıl Tatlı ve Hamurişlerinin Üniversite Öğrencileri Tarafından Bilinme Durumu}, congress name={The 1st International Symposium On ”Traditional Foods From Adriatic To Caucasus}, city={}, country={}, year={2010}, pages={934} }