F. ÖZKAYA And M. CÖMERT, "Menü Planlama ve Analizi," In Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler Uygulamalar Örnek Olaylar , Detay Yayıncılık, 2010, pp.173-199.
ÖZKAYA, F. And CÖMERT, M. Menü Planlama ve Analizi. 2010. In Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler Uygulamalar Örnek Olaylar , Detay Yayıncılık, 173-199.
ÖZKAYA, F., & CÖMERT, M., (2010). Menü Planlama ve Analizi. Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler Uygulamalar Örnek Olaylar (pp.173-199), Detay Yayıncılık.
ÖZKAYA, FÜGEN, And MENEKŞE CÖMERT. "Menü Planlama ve Analizi." In Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler Uygulamalar Örnek Olaylar , 173-199. Detay Yayıncılık, 2010
ÖZKAYA, FÜGEN And CÖMERT, MENEKŞE. "Menü Planlama ve Analizi." Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler Uygulamalar Örnek Olaylar , Detay Yayıncılık, 2010, pp.173-199.
ÖZKAYA, F. And CÖMERT, M. (2010) "Menü Planlama ve Analizi", Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler Uygulamalar Örnek Olaylar . Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={FÜGEN ÖZKAYA And author ={MENEKŞE CÖMERT}, chaptertitle={Menü Planlama ve Analizi}, booktitle={ Profesyonel Restoran Yönetimi İlkeler Uygulamalar Örnek Olaylar}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={},year={2010} }