M. CÖMERT And A. SÖKMEN, "Türkiye’de Gastronomi Turizmi:Antalya’da Konaklayan Turistler Üzerine Bir Araştırma," Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.14, no.3, pp.6-26, 2017
CÖMERT, M. And SÖKMEN, A. 2017. Türkiye’de Gastronomi Turizmi:Antalya’da Konaklayan Turistler Üzerine Bir Araştırma. Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.14, no.3 , 6-26.
CÖMERT, M., & SÖKMEN, A., (2017). Türkiye’de Gastronomi Turizmi:Antalya’da Konaklayan Turistler Üzerine Bir Araştırma. Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.14, no.3, 6-26.
CÖMERT, MENEKŞE, And ALEV SÖKMEN. "Türkiye’de Gastronomi Turizmi:Antalya’da Konaklayan Turistler Üzerine Bir Araştırma," Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.14, no.3, 6-26, 2017
CÖMERT, MENEKŞE And SÖKMEN, ALEV. "Türkiye’de Gastronomi Turizmi:Antalya’da Konaklayan Turistler Üzerine Bir Araştırma." Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.14, no.3, pp.6-26, 2017
CÖMERT, M. And SÖKMEN, A. (2017) . "Türkiye’de Gastronomi Turizmi:Antalya’da Konaklayan Turistler Üzerine Bir Araştırma." Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi , vol.14, no.3, pp.6-26.
@article{article, author={MENEKŞE CÖMERT And author={ALEV SÖKMEN}, title={Türkiye’de Gastronomi Turizmi:Antalya’da Konaklayan Turistler Üzerine Bir Araştırma}, journal={Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi}, year=2017, pages={6-26} }