B. ÖZTÜRK And D. BAYLAN KALAYCI, "Gastronomide Sürdürülebilir Nedir? Geçmişi Korumak Mı? Gelecek İçin Potansiyel Yaratmak Mı?," In Turizm ve Sürdürülebilirlik , Ankara: Detay Yayıncılık, 2023, pp.53-79.
ÖZTÜRK, B. And BAYLAN KALAYCI, D. Gastronomide Sürdürülebilir Nedir? Geçmişi Korumak Mı? Gelecek İçin Potansiyel Yaratmak Mı?. 2023. In Turizm ve Sürdürülebilirlik , Detay Yayıncılık, Ankara, 53-79.
ÖZTÜRK, B., & BAYLAN KALAYCI, D., (2023). Gastronomide Sürdürülebilir Nedir? Geçmişi Korumak Mı? Gelecek İçin Potansiyel Yaratmak Mı?. Turizm ve Sürdürülebilirlik (pp.53-79), Ankara: Detay Yayıncılık.
ÖZTÜRK, BATUHAN, And DAMLA BAYLAN KALAYCI. "Gastronomide Sürdürülebilir Nedir? Geçmişi Korumak Mı? Gelecek İçin Potansiyel Yaratmak Mı?." In Turizm ve Sürdürülebilirlik , 53-79. Ankara: Detay Yayıncılık, 2023
ÖZTÜRK, BATUHAN And BAYLAN KALAYCI, DAMLA B. . "Gastronomide Sürdürülebilir Nedir? Geçmişi Korumak Mı? Gelecek İçin Potansiyel Yaratmak Mı?." Turizm ve Sürdürülebilirlik , Detay Yayıncılık, 2023, pp.53-79.
ÖZTÜRK, B. And BAYLAN KALAYCI, D. (2023) "Gastronomide Sürdürülebilir Nedir? Geçmişi Korumak Mı? Gelecek İçin Potansiyel Yaratmak Mı?", Turizm ve Sürdürülebilirlik . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={BATUHAN ÖZTÜRK And author ={DAMLA BAYLAN KALAYCI}, chaptertitle={Gastronomide Sürdürülebilir Nedir? Geçmişi Korumak Mı? Gelecek İçin Potansiyel Yaratmak Mı?}, booktitle={ Turizm ve Sürdürülebilirlik}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2023} }