S. AKAR ŞAHİNGÖZ And E. YALÇIN, "Tüketicilerin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Teknoloji Tabanlı Menüler ile İlgili Görüşleri," Journal of Tourism and Gastronomy , vol.9, no.5, pp.161-178, 2021
AKAR ŞAHİNGÖZ, S. And YALÇIN, E. 2021. Tüketicilerin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Teknoloji Tabanlı Menüler ile İlgili Görüşleri. Journal of Tourism and Gastronomy , vol.9, no.5 , 161-178.
AKAR ŞAHİNGÖZ, S., & YALÇIN, E., (2021). Tüketicilerin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Teknoloji Tabanlı Menüler ile İlgili Görüşleri. Journal of Tourism and Gastronomy , vol.9, no.5, 161-178.
AKAR ŞAHİNGÖZ, SEMRA, And EREN YALÇIN. "Tüketicilerin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Teknoloji Tabanlı Menüler ile İlgili Görüşleri," Journal of Tourism and Gastronomy , vol.9, no.5, 161-178, 2021
AKAR ŞAHİNGÖZ, SEMRA A. And YALÇIN, EREN. "Tüketicilerin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Teknoloji Tabanlı Menüler ile İlgili Görüşleri." Journal of Tourism and Gastronomy , vol.9, no.5, pp.161-178, 2021
AKAR ŞAHİNGÖZ, S. And YALÇIN, E. (2021) . "Tüketicilerin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Teknoloji Tabanlı Menüler ile İlgili Görüşleri." Journal of Tourism and Gastronomy , vol.9, no.5, pp.161-178.
@article{article, author={SEMRA AKAR ŞAHİNGÖZ And author={EREN YALÇIN}, title={Tüketicilerin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılan Teknoloji Tabanlı Menüler ile İlgili Görüşleri}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy}, year=2021, pages={161-178} }