R. Eren Et Al. , "Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme," Turizm Akademik Dergisi , vol.4, no.2, pp.77-89, 2017
Eren, R. Et Al. 2017. Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme. Turizm Akademik Dergisi , vol.4, no.2 , 77-89.
Eren, R., Süren, T., & Kızıleli, M., (2017). Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme. Turizm Akademik Dergisi , vol.4, no.2, 77-89.
Eren, Ramazan, TUFAN SÜREN, And Mehmet Kızıleli. "Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme," Turizm Akademik Dergisi , vol.4, no.2, 77-89, 2017
Eren, Ramazan Et Al. "Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme." Turizm Akademik Dergisi , vol.4, no.2, pp.77-89, 2017
Eren, R. Süren, T. And Kızıleli, M. (2017) . "Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme." Turizm Akademik Dergisi , vol.4, no.2, pp.77-89.
@article{article, author={Ramazan Eren Et Al. }, title={Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme}, journal={Turizm Akademik Dergisi}, year=2017, pages={77-89} }