S. K. GÜNEY Et Al. , "Türk Mutfağında Balıkların Baharatla Kullanımı: Ankara Balık Restoranları Örneği (Use of Fish with Spices in Turkish Cuisine: The Case of Ankara Seafood Restaurants)," JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.10, no.3, pp.1716-1744, 2022
GÜNEY, S. K. Et Al. 2022. Türk Mutfağında Balıkların Baharatla Kullanımı: Ankara Balık Restoranları Örneği (Use of Fish with Spices in Turkish Cuisine: The Case of Ankara Seafood Restaurants). JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.10, no.3 , 1716-1744.
GÜNEY, S. K., DUMAN, G., GÜLEÇ, H., KARAER, A., & SARPER, F., (2022). Türk Mutfağında Balıkların Baharatla Kullanımı: Ankara Balık Restoranları Örneği (Use of Fish with Spices in Turkish Cuisine: The Case of Ankara Seafood Restaurants). JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.10, no.3, 1716-1744.
GÜNEY, SERVET Et Al. "Türk Mutfağında Balıkların Baharatla Kullanımı: Ankara Balık Restoranları Örneği (Use of Fish with Spices in Turkish Cuisine: The Case of Ankara Seafood Restaurants)," JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.10, no.3, 1716-1744, 2022
GÜNEY, SERVET K. Et Al. "Türk Mutfağında Balıkların Baharatla Kullanımı: Ankara Balık Restoranları Örneği (Use of Fish with Spices in Turkish Cuisine: The Case of Ankara Seafood Restaurants)." JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.10, no.3, pp.1716-1744, 2022
GÜNEY, S. K. Et Al. (2022) . "Türk Mutfağında Balıkların Baharatla Kullanımı: Ankara Balık Restoranları Örneği (Use of Fish with Spices in Turkish Cuisine: The Case of Ankara Seafood Restaurants)." JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES , vol.10, no.3, pp.1716-1744.
@article{article, author={SERVET KAZIM GÜNEY Et Al. }, title={Türk Mutfağında Balıkların Baharatla Kullanımı: Ankara Balık Restoranları Örneği (Use of Fish with Spices in Turkish Cuisine: The Case of Ankara Seafood Restaurants)}, journal={JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES}, year=2022, pages={1716-1744} }