M. H. CALP, "İşletmeler için Personel Yemek Talep Miktarının Yapay Sinir Ağları Kullanılarak Tahmin Edilmesi," Journal of Polytechnic , vol.22, no.3, pp.675-686, 2019
CALP, M. H. 2019. İşletmeler için Personel Yemek Talep Miktarının Yapay Sinir Ağları Kullanılarak Tahmin Edilmesi. Journal of Polytechnic , vol.22, no.3 , 675-686.
CALP, M. H., (2019). İşletmeler için Personel Yemek Talep Miktarının Yapay Sinir Ağları Kullanılarak Tahmin Edilmesi. Journal of Polytechnic , vol.22, no.3, 675-686.
CALP, MUHAMMED. "İşletmeler için Personel Yemek Talep Miktarının Yapay Sinir Ağları Kullanılarak Tahmin Edilmesi," Journal of Polytechnic , vol.22, no.3, 675-686, 2019
CALP, MUHAMMED H. . "İşletmeler için Personel Yemek Talep Miktarının Yapay Sinir Ağları Kullanılarak Tahmin Edilmesi." Journal of Polytechnic , vol.22, no.3, pp.675-686, 2019
CALP, M. H. (2019) . "İşletmeler için Personel Yemek Talep Miktarının Yapay Sinir Ağları Kullanılarak Tahmin Edilmesi." Journal of Polytechnic , vol.22, no.3, pp.675-686.
@article{article, author={MUHAMMED HANEFİ CALP}, title={İşletmeler için Personel Yemek Talep Miktarının Yapay Sinir Ağları Kullanılarak Tahmin Edilmesi}, journal={Journal of Polytechnic}, year=2019, pages={675-686} }