K. ÜNLÜÖNEN And M. CÖMERT, "Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Personel Hijyeni Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi," Journal of Tourism and Gastronomi Studies , vol.1, no.1, pp.3-12, 2013
ÜNLÜÖNEN, K. And CÖMERT, M. 2013. Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Personel Hijyeni Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi. Journal of Tourism and Gastronomi Studies , vol.1, no.1 , 3-12.
ÜNLÜÖNEN, K., & CÖMERT, M., (2013). Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Personel Hijyeni Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi. Journal of Tourism and Gastronomi Studies , vol.1, no.1, 3-12.
ÜNLÜÖNEN, KURBAN, And MENEKŞE CÖMERT. "Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Personel Hijyeni Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi," Journal of Tourism and Gastronomi Studies , vol.1, no.1, 3-12, 2013
ÜNLÜÖNEN, KURBAN And CÖMERT, MENEKŞE. "Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Personel Hijyeni Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi." Journal of Tourism and Gastronomi Studies , vol.1, no.1, pp.3-12, 2013
ÜNLÜÖNEN, K. And CÖMERT, M. (2013) . "Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Personel Hijyeni Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi." Journal of Tourism and Gastronomi Studies , vol.1, no.1, pp.3-12.
@article{article, author={KURBAN ÜNLÜÖNEN And author={MENEKŞE CÖMERT}, title={Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Personel Hijyeni Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomi Studies}, year=2013, pages={3-12} }