S. ŞEREN KARAKUŞ Et Al. , "Türk Mutfağında Kullanılan Et ve Etli Yemek Çeşitlerinin Yapımı ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.3, pp.62-68, 2015
ŞEREN KARAKUŞ, S. Et Al. 2015. Türk Mutfağında Kullanılan Et ve Etli Yemek Çeşitlerinin Yapımı ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.3 , 62-68.
ŞEREN KARAKUŞ, S., CEYHUN SEZGİN, A. E., & ŞANLIER, N., (2015). Türk Mutfağında Kullanılan Et ve Etli Yemek Çeşitlerinin Yapımı ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.3, 62-68.
ŞEREN KARAKUŞ, SUZAN, AYBUKE ELİF CEYHUN SEZGİN, And NEVİN ŞANLIER. "Türk Mutfağında Kullanılan Et ve Etli Yemek Çeşitlerinin Yapımı ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.3, 62-68, 2015
ŞEREN KARAKUŞ, SUZAN Ş. Et Al. "Türk Mutfağında Kullanılan Et ve Etli Yemek Çeşitlerinin Yapımı ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.3, pp.62-68, 2015
ŞEREN KARAKUŞ, S. CEYHUN SEZGİN, A. E. And ŞANLIER, N. (2015) . "Türk Mutfağında Kullanılan Et ve Etli Yemek Çeşitlerinin Yapımı ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.3, no.3, pp.62-68.
@article{article, author={SUZAN ŞEREN KARAKUŞ Et Al. }, title={Türk Mutfağında Kullanılan Et ve Etli Yemek Çeşitlerinin Yapımı ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2015, pages={62-68} }